pondělí 15. září 2014

MČR Slaný 2014 - 1.místo!!

O víkendu proběhl jeden z nejlepších závodů ČR a to Mistrovství republiky ve Slaným. Nový profily, plno struktur, výborní organizátoři a stavěči, krásná atmosféra finále, kluci ukázali kudy vede cesta a my jsme si tak mohli vychutnat super závod. Sjelo se poměrně malé množství závodníků, nicméně všichni našlapaní kromě Adama Ondry dorazili. V kvalifikaci se mně podařilo přelézt 3 bouldery na tři pokusy, jeden byl nad moje síly, což mi vyneslo 2. postupové místo.

 Kvalifikace č. 3

Kvalifikace č.4

Odpoledne proběhlo finále holek a překvapivým vítězem se stala Karin Bílková, gratulace! Následovalo finále chlapů, které se odehrávalo v super atmosféře. Mě se podařilo přelézt první tři bouldery na první pokus, ve čtvrtém jednou zaváhám, ale druhým pokusem napravuji a stávám se tak Mistrem republiky v boulderingu! Druhej Kuba Hlaváček, třetí Honza Chvála a čtvrtek Štěpán.

 Finále č. 2

 Finále č. 4

 Stupně vítězů

Trofej by Bíba

Večer následuje klasická lezecká párty, na stěně se shybuje, skáče a paraclimbuje do ranních hodin. Následující den závodí děti od těch nejmenších po patnáctileté a já předávám ceny těm nejlepším.


Opravdu krásnej víkend, díky klukům z Lezení do škol (http://www.lezenidoskol.cz/), lezcům kteří dojeli, boulderům které byli postaveny a mojí Kačce, Díky a těším se na přes rok!

 

One of the best competitions in the Czech Republic took place at the weekend, Czech Championship in Slaný. New profiles, a lot of structures, great organizers and builders, superb atmosphere of the finals, the guys showed the way to go and we could enjoy a great event. Quite few contestants arrived but the top except Adam Ondra was there. In the qualification I climbed 3 boulders at 3 attempts, one was beyond my skills, which brought me 2nd place.

The women's finals was in the afternoon and a surprise winner was Karin Bílková, congratulations! It was followed by men's finals, which had a great atmosphere. I managed to climb the first three boulders at the first attempt, I fail one attempt on the fourth one but make up for it with the subsequent one and I become the Czech champion in bouldering! Kuba Hlaváček is second, Honza Chvála third and Štěpán fourt.

The competition is followed by a classic climbing party, there are chin-ups, jumps and paraclimbing till the morning. On the following day, there is a contest for children from the smallest ones to 15-year-olds and I hand over the prizes to the best ones.

Really nice weekend, thanks to guys from the Lezení do škol (Climbing to Schools, http://www.lezenidoskol.cz/) project, climbers who came, boulders that were built, and my Kačka. Thanks and I'm looking forward to the next year!
 

Žádné komentáře: