neděle 22. června 2014

Jevišovice na 2x

V úterý už proběhl trénink naplno, prst drží, v Brně mám auto a tak razím do Jevišovic okouknout převis, co tu na jaře Štěpán očistil. První návštěva je ve čtvrtek a výlet z lezeckýho hlediska zkončí malým fiaskem. Po rozlezu koukám po Malárii 8A+, šipka není vidět a tak lezu po tom, co je omágované. Nevědomky však nastupuju asi o metr vlevo od originálu, po dvou hodinách se mi boulder i tak daří vymyslet, ale na přelez už není síla.

 Wrong Way

V sobotu dostávám od Kačky košem a tak razím zpět do Jevišovic. Lezu  už správně, úvod je hned o něco lehčí a tak problémem je vypuštění noh, člověk je napnutej a země blízko u zadku. Po hodince se mi daří přelez, mám radost, po pauze první těžká věc. 


 Malárie 8A+

Malárie 8A+ - Takhle to většinou dopadlo..

Následně zkouším Virus 7C+/8A, ten jde mnohem rychleji, jak dolezu na hranu tak už nepadám, viděl bych to spíš 7C+, traverz po hraně už tomu obtíže nepřidá.



Tuesday training was already in full, the finger holds, I have my car in Brno, so I go to Jevišovice to have a look at an overhang cleared by Štěpán in the spring. The first visit is on Thursday and the trip is a little disaster in terms of climbing. After warm-up I look at Malárie 8A+, the arrow is not visible, so I climb according to magnesium. However, I start maybe a meter to the left from the original, I figure the boulder out after some two hours but I have no power left to make it over. 

On Saturday Kačka is not really into going with me, so I go back to Jevišovice. This time I climb correctly, the start is easier but a probllem is releasing legs, you are stretched and the ground close to your butt. After an hour I make it over, I'm happy, the first hard thing after the break. 

Then I move on to Virus 7C+/8A, that's much faster, once I am on the edge I do not fall any more, I see it rather as 7C+, traverse on the edge does not make it harder.



Žádné komentáře: